Livrare si Returnare

Livrare si Returnare

Livrarea produselor

Termenul de livrare este de circa 2-3 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Preturile afisate, cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa.

Taxa de transport

Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 150 lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare GRATUITA. Pentru comenzile sub 150 lei, se va percepe o taxa de transport de 10 lei. 

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare (ex: ora/data de livrare dorita, puncte de reper, notite speciale etc.) va rugam sa introduceti aceste detalii in casuta de ”Observatii”, inainte de plasarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda Dvs. va fi expediat, veti fi instiintat prin SMS. Acesta va fi trimis de catre firma de curierat si va contine numarul comenzii, numarul de telefon al curierului si suma datorata. Coletele cu plata ramburs pot fi ridicate de la curier numai dupa achitarea sumei datorate.  

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata coletului trimis de catre noi revine firmei de curierat, conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei transportatorului si daca vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata:

Se poate plati atat ramburs (plata cash direct la curier) sau prin card bancar (prin MobilPay). Factura fiscala se trimite la adresa de e-mail pe care o furnizati in momentul plasarii comenzii. 

Returnarea produselor

Daca produsele primite nu va satisfac asteptarile, se pot returna, fara nici o explicatie. Este important ca produsele sa fie returnate in ambalajul original (sau unul echivalent). Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Banii vor fi returnati in contul Dvs. in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului retur. Retururile NU se pot plati cash! Va rugam sa puneti IBAN-ul corespunzator contului Dvs. bancar in interiorul coletului sau sa-l trimiteti pe email la contact@afyhome.ro.

Aveti optiunea de a ne contacta in vederea returnarii produselor la adresa de e-mail contact@afyhome.ro sau la numerele de telefon 0733015532/0770420114, urmand ca noi sa solicitam curierului sa va ridice coletul returnat. 

Puteti trimite personal produsele fara ramburs prin Curier rapid la:

  • SC Phantasia Advertising SRL
    Bd. Bucuresti 55C
    Baia Mare
    Jud. Maramures
    Livrare de luni pana vineri intre 9-15

Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@afyhome.ro sau la numerele de telefon 0733015532/0770420114.